Seduction by Magnetic!

Seduction by Magnetic

Raak verliefd op de luxe producten en wordt verleid door het tedere parfum.

Seduction by Magnetic is een verzorgende lijn om je huid te herstellen naar zijn oorspronkelijke en jeugdige staat. Met Seduction behoud je de vochtbalans; de effecten zijn de hele dag merkbaar.

Nourishing Cuticle oil

De Cuticle oil is verzorgend voor nagelriemen en voor de nagels, zeker bij kunstnagels is dit belangrijk. Nagelriemoliën zijn krachtige vochtvasthouders, nagelriemen herstellen en hechten zich weer aan de nagelplaat. Ook zal de kunstnagel mooier uitgroeien zonder problemen met loslatingen.

Ingrediënten

Argan oil Voor de verzorging van de huid is Argan olie een prachtig ingrediënt. De olie Bevat veel vitamine E en oxidanten, waardoor het een beschermende werking heeft, en het ondersteunt het herstellend vermogen van de huid.

Baobab oil Maakt de huid glad en elastisch en zorgt voor een beschermende laag die verder uitdrogen helpt voorkomen. De huid neemt de olie snel. De essentiële vetzuren dragen bij aan het behoud van een gezonde huid.

Zonnebloem olie Rijk aan onverzadigde vetzuren waardoor hij goede huidverzorgende eigenschappen heeft. De olie heeft antibacteriële eigenschappen, beschermt de huid tegen externe schadelijke invloeden en uitdroging. De zonnebloemolie kalmeert, hydrateert en versterkt de huidelasticiteit.

Intense Cuticle Treatment

Een voedende behandeling, speciaal voor zeer droge en gebarsten nagelriemen. Masseer de nagelriemen in met de crème voor de nacht. De crème is voor dagelijks gebruik. Kan ook gebruikt worden bij kloven op bijv. hakken.

Ingrediënten

Lavendel olie bevordert het genezingsproces van alle huidbeschadigingen. Tevens heeft de olie een antibacteriële en ontstekingsremmende werking.

Salie Stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen, gebruik bij infecties en andere huidproblemen, zoals wondjes, acne en eczeem. De olie heeft een goede werking tegen oude littekens, rimpel en striae.

Rozemarijn Heeft een stimulerende werking op de doorbloeding van de huid, ook werkt rozemarijn hydraterend voor de oudere wordende huid. De verharde huid wordt zachter en helpt huidinfecties zoals acne, eczeem en wonden te herstellen.

Delicate Hand Lotion

Deze lichte hand lotion trekt snel in, heeft een vochtherstellend werking, is anti-aging en heeft een anti-oxidant. De geur van de lotion is een combinatie van lentebloesem, frisse bamboe en orchideeën.

Ingrediënten

Capric triglyceride Is een hydraterende, verzorgende stof. Het helpt de huid te voeden en is antibacterieel en antiviraal.

Teunisbloem olie Wordt goed door de huid opgenomen en heeft een voedend en conditionerend effect. Doordat de olie een therapeutische kwaliteit draagolie is, heeft deze een goede werking voor het behoud van een gezonde en jeugdige huid.

Argan oil Voor de verzorging van de huid is Argan olie een prachtig ingrediënt. De olie Bevat veel vitamine E en oxidanten, waardoor het een beschermende werking heeft, en het ondersteunt het herstellend vermogen van de huid.

Bath Bombs

Fris ruikende bruisballen die in het water van het manicure-, of pedicurebadje oplossen zodat de handen of voeten worden voorbereidt op de behandeling.

Tea tree olie Heeft een krachtige antibacteriële en schimmeldodende werking. Het droogt een onzuivere huid niet uit. Maar normaliseert de vetbalans van de talgklieren. Tevens bevordert de olie de genezing van een gezonde huid.

Citroen olie is een etherische olie die gewonnen wordt uit de schil van een citroen. Heeft een zeer hoge antibacteriële werking en staat bekend om zijn krachtige werking.

Sucrose is afkomstig uit fruit en groente (suikerriet en suikerbiet) en herstelt oppervlakkige huidcellen. Verzacht de huid en maakt deze gladder. Tevens werkt sucrose vocht inbrengend.

Dit vind je misschien ook leuk...