Behandelingen

Op deze pagina vind u alle behandelingen die in de salon worden aangeboden.

Kunstnagels

Kunstnagels zijn een versteviging en of verlenging van u eigen nagels. De verlenging van de nagels word gedaan door middel van tips of sjablonen. Bij het zetten van Kunstnagels word er gewerkt met Gel, Acryl of Power Gel dit is afhankelijk van de conditie van de natuurlijke nagels. Acryl hard uit in de lucht. En gel wordt hard door middel van UV-licht.  Kunst nagels moet u laten opvullen om de 3a 4 weken.

Gelpolish 

Gelpolish is kleurlak die moet worden uitgehard onder een led of uv lamp.  U heeft keuze uit verschillende kleuren. bij elke gelpolish behandeling kunt u weer voor een andere kleur kiezen. Gelpolish blijft 3a 4 week zitten. Dit is afhankelijk van de conditie van de nagels en de dagelijkse bezigheden. het is daarom geschikt voor mensen die voor een bepaalde gelegenheid mooie nagels willen hebben.

Nail art

Nagelstyling Desiree biedt verschillende soorten Nail art aan. Voor elke gelegenheid is iets leuks te verzinnen. U kunt kiezen uit:

  • Diverse stempels
  • Glitters
  • Pigementen
  • Hand geschilderde designs
  • Steentjes
  • Folie’s

Nagelbijt arrangement


Het nagelbijt arrangement bestaat uit 6 behandelingen.

Bij de eerste behandeling word er een nieuwe set Gel of Acryl geplaatst. En krijgt u een nagelriem olie mee naar huis om thuis te gebruiken.

Tijden de volgende behandelingen worden de nagels opgevuld en eventueel nagels gerepareerd .

De 2e behandeling is 1 week later.
De 3e behandeling is 1 week later.
De 4e behandeling is 2 week later.
De 5e behandeling is 3 week later.
En de 6e behandeling is 4 week later.

Seal & Protect behandeling


Seal & Protect is een professionele nagelverharder. Het beschermt de natuurlijke nagel. En hersteld zichtbaar beschadigde nagels.

Deze behandeling is geschikt voor u als u beschadigde, of slappe nagels heeft.

De behandeling bestaat uit 3 afspraken. Om de 2 week.